Pekere For Smykkekunnskap

Enten det er for deg eller en kjær, smykker kan virkelig lyse ens dag. Det kan imidlertid være vanskelig å vite nøyaktig hva du får deg inn i. Hvordan kan du vite at du får det beste? Hvordan vet du hva slags smykker du skal få? Hvordan skal det opprettholdes? Denne artikkelen vil gi deg noen tips for å gjøre valgene dine litt enklere.

Hvis du har en stor samling av mote smykker, sørg for å bare rengjøre dem med en fuktig klut. Ved hjelp av poleringskluter eller smykker rengjøring væsker vil bare spise bort på det øverste laget forårsaker basemetallet å vise gjennom. Når du er ferdig med rengjøring, hold smykkene lagret for å forhindre skade eller anløpe.

Når du bruker eller kjøper smykker, er det viktig å ikke gå med noe stort og prangende. Jeg sier dette i bokstavelig forstand, ikke som i «diamanten var så stor.» Dette er fordi noen smykker som øredobber eller halskjeder som er for store blir gaudy og skjemmende. Det er best å holde seg i stykker som passer deg og se riktig ut.

Når du ønsker å investere i fine smykker, forstå de ulike prisklasser forskjellige metaller og edelstener faller inn. For eksempel, forstå at opal er svært dyrt, kan du allerede finne ut om du ser noen selge den for under tjue dollar, det er en falsk. Å vite at sterling sølv er mye billigere enn hvitt gull, men ganske lik i utseende, kan bidra til å begrense prisen når du ønsker å investere i et fint par øredobber.

Ikke kjøp smykker på nettet, med mindre det er fra en forhandler du kjenner og stoler på. Det er mange svindlere online som lover deg en dyr og ekte smykker, når i virkeligheten, det er falsk. Hvis du er usikker på om du kan stole på en forhandler, kan du sjekke ut hans eller hennes legitimasjon på nettet.

Før du kjøper ørepynt som har diamanter eller andre steiner i dem, må du kontrollere at steinene kan byttes ut. Du ønsker ikke å bli satt i en situasjon hvor steinene har falt ut av øredobber og de kan ikke byttes ut. Hvis du er usikker, kan du alltids spørre gullsmeden før du kjøper dem.

Hvis du ikke er så glad i å ha på deg et bryllup eller forlovelsesring på fingeren, kan du alltid sette den på en kjede. Dette er en sikker måte å sikre at ringen ikke faller av. Også ved å sette ringen på en kjede, vil den ikke være i veien for dine daglige aktiviteter.

Hvis du er virkelig forelsket i et stykke kostyme smykker, selv om det er i mindre enn god stand, er det greit å bruke pengene på den. Et stykke som du vil verdsette er mer av en investering enn den monetære kostnaden for et element, slik at splurging kan tillates.

Kjøpe smykker vil være et must for de fleste på et tidspunkt i livet. Det riktige smykket kan gjøre et massivt inntrykk på noen. Sørg for å bruke rådene gitt i denne artikkelen tinn orrder å ha smykker som vil fortsette å bli elsket lenge inn i fremtiden.