For De Beste Rådene Rundt, Sjekk Ut Denne Artikkelen Om Smykker

Shopping for det perfekte smykket kan være vanskelig når du ikke har tilstrekkelig informasjon. Selv om du ikke har tenkt å kjøpe de mest intrikate, fancy edelstener, er det viktig å vite de grunnleggende smykker-relaterte termene. Også noen smykker butikker er bedre enn andre. Denne artikkelen inneholder all informasjonen du trenger for å være en smart shopper.

Mange mennesker ser smykker merket som Sterling sølv belagt og ofte tror de har truffet Jackpot når de kjøper den til en svært lav pris. I dette tilfellet dessverre, får du det du betaler for. Denne typen smykker inneholder bare et svært tynt belegg av Sterling sølv på toppen av en billig metall som vanligvis kan identifiseres som kobber. Den smykker vil etter hvert flekket og føre til at kobber til å vise gjennom undersiden med nok slitasje.

Når du kjøper en diamant fra en gullsmed, sørg for at du forstår hva slags stein du kjøper. Ikke kjøp en stein basert på å se den mot en svart eller mørk bakgrunn. Dette er en selgers knep for å få det til å virke mer attraktivt for øyet ditt. Du vil få en sannere utsikt hvis du ser på det under forstørrelse.

Når du lagrer dine fine smykker i en kiste eller etui, pakk hvert stykke i et lite stykke fløyelsklut. På den måten vil hardere edelstener ikke skrape mykere edelstener og metaller. Det hjelper også stykker ikke bli sammenfiltret med seg selv og fløyel bidrar til å holde bitene trygge fra overflødig fuktighet.

Før du går for å kjøpe smykker, er det viktig å se alternativene dine før du bestemmer deg for nøyaktig den stilen du vil ha. Hvis du tar en avgjørelse, kan du angre på å få den bestemte brikken i det lange løp. Det er nødvendig for deg å føle deg koblet til smykker før du kjøper det, da det er en refleksjon av deg!

Når du velger smykker til et barn, må du sørge for at det er et element som kan vokse med dem. Du må kanskje ha det størrelse opp i tide, men et element de ville være glad for å ha på seg som voksen vil vare dem livet ut. Velg klassiske stiler med tidløs eleganse.

Hvis du er virkelig forelsket i et stykke kostyme smykker, selv om det er i mindre enn god stand, er det greit å bruke pengene på den. Et stykke som du vil verdsette er mer av en investering enn den monetære kostnaden for et element, slik at splurging kan tillates.

Når du lærer en ny smykke-Making teknikk, bruk billigere materialer. For eksempel, hvis du lærer wire teknikker, plukke opp noen aluminium eller kobber wire fra en lokal håndverket butikken, i stedet for å bruke Sterling sølv wire. Dette vil hjelpe deg å få verdifull praksis du trenger for å mestre teknikken, mens sparing lommeboken. Hvis du rotet opp på topp kvalitet materialer, kan de bli ubrukelig.

Smykker shopping er faktisk et stykke kake når du vet hva du gjør. Etter å ha undersøkt nøyaktig hva slags juveler du vil ha og hvor du kan kjøpe dem, er det lett å ende opp som en fornøyd kunde. Ved å bruke tipsene fra denne artikkelen, vil du snart være den stolte eieren av vakre smykker.